1 miljoen tevreden klanten
120+ shutter specialisten
100.000 projecten uitgevoerd

Wat we doen

Voor consumenten

Via ShutterOffertes.nl kun je als consument vrijblijvend offertes aanvragen bij 4 specialisten uit de regio van jouw keuze. De vrijblijvende informatie die je van deze vakspecialisten ontvangt, is een uitstekend startpunt bij jouw zoektocht naar het juiste bedrijf en het vinden van de beste prijs.

In 2023 hebben 100.000 huishoudens offertes aangevraagd via ShutterOffertes.nl en gelieerde websites. 90% zegt dankzij deze offertes veel goedkoper uitgekomen te zijn met hun opdracht.

De vrijblijvende informatie die je van deze vakspecialisten ontvangt, is een uitstekend startpunt bij jouw zoektocht naar het juiste bedrijf en het vinden van de beste prijs.

Door offertes aan te vragen kun je 4 verschillende bedrijven met elkaar vergelijken. Snel en eenvoudig bespaar je geld op jouw opdracht.

Wist u dat wij ook een informatieve website over shutters hebben? Op Zonwering-Weetjes.nl kunt u zich oriënteren over shutters en vindt u extra informatie over de shutters prijzen.

Voor bedrijven

ShutterOffertes.nl is tot stand gekomen in samenwerking met bedrijven. Als je ook extra voordelig offerteaanvragen wilt ontvangen van consumenten, dan kun je geheel vrijblijvend jouw bedrijf aanmelden.